In China is jezelf regelmatig laten masseren even gewoon als in het westen naar de kapper gaan..

 

Massage

Tijd: 1u - 1,5 u - 2u
Tarief: 64 - 89 - 119 euro
8-beurtenkaart: 492 - 682 - 912 euro

 


 

De Innerlijke Bron - Therapeutische Massage

Massage

Je bent toe aan een aangename en vakkundige massage.
Hierbij een voorproefje van wat je in onze praktijk mag verwachten

De Chinese massage therapie, ook wel Tuina genoemd is geschikt voor een hele waaier van toepassingen. Deze stevige massage, met olie, is een excellente keuze s.
Ook een mildere relaxatie-massage, gebaseerd op Tuina is mogelijk.

Eén van Jan zijn specialiteiten is de Chinese hoofdmassage. In deze uitgebreide massage van 1u komen ook nek en schouders aanbod. Deze massage heeft een lage instapdrempel.

Bij alle mogelijke problemen in de buik, raden we onze Abdominale massage aan. Opvallend is dat gevoelige zones in de buik tijdens deze massage veel milder worden, hoewel er steeds dieper gewerkt gewordt. Onze klanten zijn altijd verrast al na deze massage hun buik platter en fijner aanvoelt.

In samenspraak met klant wordt soms gebuik gemaakt van Cupping. Dit zijn de in China bekende glazen kommetjes die vacuüm op de huid worden gezet. Hardnekkige pezen, spieren en weefsels worden losgemaakt. Bloeddoorstroming en vitaliteit worden verbeterd.

Bij Nuad Thai massage of Thaise massage therapie werken we in tegenstelling tot de andere massages op losse kledij en op een traditionele Thaise massagemat. Deze pittige massage combineert diepe druk technieken met passieve stretching.

nog enkele tips:

  • Combinatie-massages (bv Tuina + uitgebreide hoofdmassage) zijn mogelijk.
  • De meeste mensen nemen een massage van 1,5 u, maar korter of langer kan ook.
  • We hebben vele vaste klanten die op regelmatige tijdstippen (bv maandelijks) boeken en meestal 2 à 3 afspraken op voorhand vastleggen.
  • Probeer steeds op tijd te komen, maar niet meer dan max. 5 minuten op voorhand aub.
  • De tijd die je reserveert is ook de tijd dat je effectief behandeld wordt. Indien je echter te laat op je afspraak aankomt zal de behandeltijd korter zijn.
  • Gebruik bij je komst bij voorkeur geen parfum.

 

Afspraak maken? Hier vind je alle info.